AdriNet postao regionalni distributer za Ruckus Wireless

with Nema komentara

Ruckus Wireless rješenja
Tvrtka AdriNet je službeno postala regionalni distributer Ruckus Wireless rješenja za cijelo područje Adria regije, uključujući Hrvatsku, Srbiju, Bosnu i Hercegovinu, Mađarsku, Kosovo, Albaniju, Crnu Goru, Makedoniju i Sloveniju.

 

Ruckus Wireless

Ruckus Wireless pionir je bežične industrije, a od 2004. godine omogućava telekom sektoru i raznim većim i manjim poduzećima izuzetne performanse i pouzdane WiFi kapacitete. Ruckus Smart Wi-Fi tehnologija redefinira mogućnosti mrežnih performansi u pogledu fleksibilnosti, pouzdanosti i pristupačnih cijena, a danas je standard i mjerna jedinica za kvalitetu WiFi-a. Ruckus je od samog početka usredotočen na radio performanse te je s brojnim inovacijama apsolutni lider u industriji. Budući da široko tržišno dostupne tehnologije nisu omogućavale kapacitet, domet i smanjenje interferencija, Ruckus wireless okupio je tim najboljih stručnjaka iz svijeta WiFi bežičnih mreža koji su svoju kreativnost u izradi rješenja upotrijebili kako bi Ruckus viziju pretvorili u stvarnost. Ruckusova vizija je kombinacija inovativnih značajki potrebnih za postizanje cilja isporukom najvećih mogućih Wi-Fi kapaciteta u svakom trenutku.

Ruckus Wireless

Ruckus može pružiti sve komponente potrebne za isporuku izuzetnih performansi. Zato i jest lider na tržištu pametnih bežičnih Wi-Fi sustava. Ključna komparativna prednost svodi se na patentiranu Ruckus Smart Wi-Fi tehnologiju i jedinstvene sposobnosti koje omogućuju najveći kapacitet i pouzdanost korištenjem 802.11 standarda. Smart Wi-Fi sa visokim pojačanjem signala korištenjem tehnologije adaptivnih antenskih nizova uz sofisticirane algoritme za formiranje i usmjeravanje Wi-Fi signala preko putanja koje daju najbolje moguće performanse za svaki klijentski uređaj pruža značajnu prednost u odnosu na tradicionalne Wi-Fi sustave. 

Korištenjem niza navedenih naprednih tehnologija Ruckus uređaji su u stanju slati signal na veće udaljenosti, pružiti pouzdanije veze za Wi-Fi klijentske uređaje te stabilnost u povezivosti uz visoku prilagodljivost i kontrolu signala. Smart Wi-Fi tehnologija konstantno usmjerava signale oko prepreka, ublažava smetnje i fokusira RF energiju samo tamo gdje je to potrebno kako bi se osigurala znatno bolja pokrivenost i performanse na većim udaljenostima.

 

Ruckus Beamflex sustav adaptivnih antena