Xclaim Wireless – novi ključni partner tvrtke AdriNet

with Nema komentara


Xclaim WirelessTvrtka AdriNet potpisala je još jedan distribucijski ugovor sa tvrtkom Ruckus Wireless te postala ekskluzivni distributer Xclaim by Ruckus Wireless rješenja za Hrvatsku, Srbiju, Bosnu i Hercegovinu, Mađarsku, Kosovo, Albaniju, Crnu Goru i Makedoniju. Xclaim Wireless rješenja usklađena su s našim poslovnim razvojem u regiji, a svojevrsna su cjenovna protuteža postojećim dominantnim SOHO/SMB rješenjima na tržištu poput Mikrotika i Ubiquiti Networks. Xclaim Wireless rješenja značajkama mogu odgovoriti projektnim enterprise zahtjevima kao i visokim performansama čime u kvaliteti definitivno odskaču od rješenja poput Mikrotik, Ubiquiti Networks, TP-Link, D-Link, Asus i sličnih dostupnih WLAN rješenja za kućnu upotrebu i male urede.

 

Xclaim Wireless. BIG WI-FI. Small Business.

Xclaim Wireless novi je brand tvrtke Ruckus Wireless u potpunosti prilagođen tržišnim segmentima na kojima se Ruckus enterprise rješenja cijenom ne mogu natjecati. Xclaim je namijenjen za kućnu upotrebu, male urede, kafiće, restorane, apartmane, škole, te općenito tehnološki manje zahtjevne projekte koji su ograničeni budžetom. Iako na kućištu Access Pointova stoji naziv Xclaim branda, hardver je i dalje od tvrtke Ruckus Wireless te modeli Xclaim Access Pointova u potpunosti dimenzijama i hardverski odgovaraju određenim Ruckus modelima. Xi-1 je Ruckus R300, Xi-2 je Ruckus 7372, Xi-3 je R500, a vanjski uređaj Xo-1 je Ruckus T300. Iako je hardver isti određene softverske i funkcionalne značajke su ipak različite, što omogućuje Xclaim-u da bude cijenom puno atraktivniji. 

Xclaim Wireless SMB

Prednost Xclaim rješenja su jednostavnost konfiguracije kroz Harmony smartphone aplikaciju ili web sučelje. Razina jednostavnosti toliko je visoka da i osobe koje nikada nisu bile u doticaju sa WLAN tehnologijama mogu unutar 1-2 minute osposobiti vlastiti Access Point. Sučelje je vrlo intuitivno, povezivost vrlo pouzdana, a od ostalih značajki dostupan je odabir širine kanala, statički i dinamički odabir operativnog kanala, client isolation – sposobnost spriječavanja klijentskih uređaja u međusobnoj izravno j komunikaciji na Access Pointu, airtime fairness – pravedan pristup kanalu, robusna sigurnost i još mnogo toga.

Zavirite u Xclaim portfolio na našim web stranicama i saznajte više o mogućnostima ovih cijenom i značajkama atraktivnih rješenja.