Konferencija "Wi-Fi & ICT rješenja u turizmu"

with Nema komentara

Distributer inovativnih komunikacijskih tehnologija za Adria regiju, tvrtka AdriNet, i lider na tržištu bežičnih sustava, tvrtka Ruckus Wireless, sa zadovoljstvom vas pozivaju na konferenciju:

Wi-Fi i ICT rješenja u turizmu –  Ruckus Adriatics

koja će se održati 22. listopada  2015.
u hotelu Antunović, Zagreb.

Planirate ulaganje u ICT infrastrukturu i Wi-Fi mrežu? Već imate Wi-Fi koji ne radi onako kako biste željeli?
Ili imate Wi-Fi koji dobro funkcionira ali biste ga željeli bolje iskoristiti? Zanima vas povrat investicije u Wi-Fi?
Sve ovo, a i puno više od toga, moći će vas savjetovati stručnjaci na našoj konferenciji. Povezanost na Internet više ne predstavlja prednost nego uvjet za dolazak gosta. Na konferenciji ćemo prikazati na koji način bi Wi-Fi infrastruktura trebala funkcionirati za potrebe turizma, kako koristiti tehnologiju za povećanje zadovoljstva gostiju i poticanje dodatne potrošnje, kako iskoristi poticaje za ICT u turizmu i hotelijerstvu, te kakve sve dodatne vrijednosti vam može osigurati kvalitetan Wi-Fi.

Kome je namijenjena konferencija?

  • Svim turističkim i ugostiteljskim objektima (hoteli, hosteli, kampovi, nacionalni parkovi i parkovi prirode, marine, restorani, stadioni, itd), shopping centrima, turističkim zajednicama, gradovima, općinama koji koriste ili planiraju koristiti ICT rješenja i Wi-Fi za osiguravanje Internet pristupa za goste i posjetitelje.
  • Svima osobama koje su uključene u odlučivanje o investiciji i odabir tehničkog rješenja

Pridružite nam se, informirajte se o novim tehnološkim rješenjima koja mogu unaprijediti vaše poslovanje i okušajte sreću!

 

* Kotizacija za sudjelovanje na konferenciji je besplatna za sve sudionike iz turizma** i partnere tvrtki Ruckus Wireless ili AdriNet.
** Turistički i ugostiteljski objekti (hoteli, hosteli, kampovi, nacionalni parkovi i parkovi prirode, marine, restorani, stadioni), shopping centri, turističke zajednice, gradovi, općine, itd.

 

Svoj dolazak potvrdite na:

event@adrinet.hr
t: +385 1 888 6884
f: +385 1 8001 151

Medijski pokrovitelj

Poslovni turizam

Ruckus Adriatics