AdriNet postao regionalni distributer za Ekahau

with Nema komentara

Tvrtka AdriNet potpisala je distribucijski ugovor sa tvrtkom Ekahau za Adria regiju. Ekahau je privatna tvrtka osnovana 2000. godine i vodeća u rješenjima za radiofrekvencijsku identifikaciju (lokacijski bazirani servisi) putem Wi-Fi sustava za lociranje u realnom vremenu i softverskim alatima za predikcijsko planiranje WLAN mreža. 

Ekahau servisi za lociranje u realnom vremenu rade svugdje gdje postoji Wi-Fi mreža namijenjena za prijenos podataka ili glasovnih usluga. Patentirana Ekahau Vision lokacijska analitička platforma zajedno s Ekahau Wi-Fi oznakama daju jedinstven uvid u lokaciju, stanje i status imovine, ljudi i tijek radova između različitih odjeljenja. Ekahau je prvi u svijetu napravio enterprise alat za viziranje (site survey) i dizajn Wi-Fi mreža. Naknadno su ubačene dodatne značajke poput izvještaja i drugih naprednih mogućnosti. U ovom vrlo specifičnom segmentu poslovanja duže su od bilo koga na tržištu uz više od 15.000 zadovoljnih partnera i preko 500.000 korisnika. Ekahau proizvode koriste inženjeri WLAN proizvođača poput Cisco, Ruckus Wireless, Meru, Aerohive i mnogih drugih, kao i tisuće sistem integratora i IT administratora.

Tvrtka AdriNet postala je regionalni distributer za Ekahau rješenja
Tvrtka AdriNet postala je regionalni distributer za Ekahau rješenja. Ugovor su potpisali i vijest službeno objavili na Ruckus Adriatics konferenciji Ivana Janković Šafarić, direktorica tvrtke AdriNet i Ben Hasselblatt, direktor Ekahau EMEA regije za Wi-Fi alate

Ekahau Site Survey alat 

Ekahau Site Survey je softverski alat koji se koristi za planiranje, dizajniranje, verifikaciju i otklanjanje poteškoća u Wi-Fi mrežama. S jasnim i preglednim kartama pokrivanja prostora i izvješćima jednostavnim za analizu Ekahau Site Survey alat je vrlo jednostavan za optimizaciju Wi-Fi mreža. Ekahau Site Survey osigurava visoke performanse i kapacitet unutar bilo koje Wi-Fi mreže koja se koristi za VoIP, video, praćenje lokacija ili za prijenos podataka. Ukoliko Wi-Fi mreža još nije implementirana, Ekahau Site Survey softverski alat automatski predlaže mjesta za instalaciju pristupnih točaka kao i njihovu konfiguraciju.

Ekahau Site Survey alat