Održan Ekahau Certified Survey Engineer trening

with Nema komentara

Krajem rujna u organizaciji AdriNeta uspješno je održan tehnički trening i međunarodno priznata certifikacija za Wi-Fi profesionalce, Ekahau Certified Survey Engineer (ECSE), pod vodstvom profesionalnog instruktora Keitha R. Parsonsa.
ECSE treningu prisustvovalo je 12 Wi-Fi stručnjaka iz Hrvatske i Adria regije, što je ujedno i prvi ovakav trening održan u ovom dijelu Europe.

Kroz intenzivni 4-dnevni tehnički trening te laboratorijski rad s opremom i alatima, polaznici su usvojili stručna znanja u planiranju, implementaciji i detektiranju problema na Wi-Fi mrežama koristeći profesionalne Wi-Fi alate koji su primjenljivi za sve modele bežičnih pristupnih točaka različitih proizvođača.

Svi polaznici bili su izuzetno zadovoljni kvalitetom treninga i novim stečenim znanjima iz područja Wi-Fi tehnologija, pogotovo aspektom primjenljivosti ovih znanja u praksi na što instruktor g. Parsons osobito stavlja naglasak tijekom treninga i nesebično s polaznicima dijeli saznanja stečena bogatim profesionalnim iskustvom.

Stručnjaci s poznavanjem planiranja i implementacije bežičnih mreža sve su potrebniji na tržištu, a edukacija i certificiranje WLAN eksperata izuzetno je bitno kako bi se osigurao profesionalan pristup dizajnu Wi-Fi mreža visoke kvalitete.

ecse_-trening_2 ecse_-trening_4
ecse_-trening_3 ecse_-trening_6
ecse_-trening_5