Održana Ruckus Wireless tehnička radionica uz predstavljanje noviteta u portfelju

with Nema komentara

U prostorima tvrtke AdriNet 30. svibnja održan je Tehnički Workshop za Ruckus partnere iz Adria regije.

Ovlaštenim Ruckus partnerima u sklopu radionice predstavljene su brojne novosti iz Ruckus programa, poput novog virtualnog kontrolera vSmartZone, Ruckus Cloud rješenja, Ruckus ICX preklopnika koji će uskoro biti raspoloživi za cijelu Adria regiju te specifična softverska rješenja.

Poseban osvrt napravljen je na Cloudpath, jedan od najsigurnijih sustava za autentifikaciju korisnika na bežičnim, ali i žičnim mrežama, kojeg su korisnici prepoznali kao jedinstveno rješenje za sustave gdje se želi postići apsolutna sigurnost korisnika uz jednostavnost korištenja Wi-Fi mreža za goste.
Sustav koristi certifikate za sve uređaje koji pristupaju mreži, a svim bežičnim korisnicima neovisno o njihovom statusu (poslovni ili gost korisnik) omogućava sigurno surfanje nakon autentifikacije na kriptiranoj Wi-Fi mreži.

Najviše zanimanja pobudio je SmartCell Insight, poseban Ruckusov softver za analitiku kojim se kompletno nadzire mreža i pomoću kojeg se mogu izrađivati prilagođeni izvještaji stanja na mreži.

Edukativna radionica završena je zabavnom tombolom, a najsretniji Ruckus partner nagrađen je vrijednom nagradom koja će mu omogućiti bolje upoznavanje s naprednom Ruckus tehnologijom.

 

Ruckus_radionica_1 Ruckus_radionica_2
 Ruckus_radionica_3  Ruckus_radionica_4
 Ruckus_radionica_5  Ruckus_radionica_6
 Ruckus_radionica_7  Ruckus_radionica_8