Ruckus osigurao vrhunski Wi-Fi na međunarodnom festivalu folklora "Dukatfest"

with Nema komentara

Deseti međunarodni festival folklora “Dukatfest” održao se od 16. do 21. lipnja u Banja Luci u Bosni i Hercegovini. Festival je okupio najbolje ansamble iz cijelog svijeta te ugostio više od 2000 posjetitelja.

Jedan od festivalskih standarda, uz kvalitetnu organizaciju i neizostavne izvođače, sve češće je i kvalitetan Wi-Fi koji svakom posjetitelju mora osigurati pristup Internetu. Posjetitelji festivala rado će dijeliti fotografije, snimke i dojmove te tako dodatno promovirati festival što je bonus koji ni jedan organizator eventa neće odbiti.

Kako bi posjetitelji bezbrižno i lako pristupili Internetu, tvrtka Prointer u suradnji s AdriNetovim partnerom Teleklikom osigurala je hotspot i besplatan Wi-Fi za cijeli prostor festivala. Centralno događaja održalo su se u tvrđavi Kastel, najstarijem povijesnom spomeniku grada Banja Luke. Ta impresivna građevina svojim debelim kamenim zidinama predstavljala je izazov kojeg su Ruckusov kontroler i pristupne točke lako savladale te omogućile pristup Internetu brzinom od 20/20 Mbps svakom posjetitelju festivala.

S obzirom na značajan broj posjetitelja koji su koristili ponuđeni Wi-Fi sustav jasno je kako kvalitetan Wi-Fi postaje jedan od prioriteta event industrije. Njime ne samo da se postiže zadovoljstvo korisnika već uz korištenje sustava za upravljanje gostima (guest management) te raspoloživih marketinških alata moguće je i monetarizirati besplatni Wi-Fi putem promidžbi, posebnih akcija i dodatnog informiranja gostiju o ponudi organizatora.

Kastel_Banja_luka