AdriNet distribucija SATEL komunikacijskih rješenja

with Nema komentara

Vodeći svjetski proizvođač radiokomunikacijskih sustava za kritične komunikacije u prosincu je potpisao ugovor o poslovnoj suradnji s AdriNetom za distribuciju svojih rješenja u Adria regiji.

Finski Satel od 1986. godine razvija i proizvodi radiokomunikacijske uređaje koji imaju širok spektar specifičnih i kritičnih industrijskih primjena: od upravljanja elektrodistribucijskim pogonima, daljinskog upravljanja strojevima i lučkim postrojenjima, daljinskog nadzora hidrometeoroloških postaja i vodnih sustava, pa sve do preciznog pozicioniranja poljoprivrednih strojeva i daljinskog upravljanja sustavima navodnjavanja.

Satel nudi kroz širok portfolio radio modema i modula sigurnu i pouzdanu komunikaciju u svim uvjetima. Što znači nezavisnost kroz privatnu radio komunikacijsku mrežu uz koju dolaze najbolja rješenja, usluge i korisnička podrška.

Tvrtka AdriNet je već aktivno započela s promocijom Satelovih rješenja i trenutno je u potrazi za specijaliziranim partnerima za suradnju u cijeloj Adria regiji.

SATEL