Kerlink: novi partner AdriNeta

with Nema komentara

Globalni lider specijaliziran za IoT (Internet stvari) rješenja, tvrtka Kerlink potpisala je partnerski ugovor s tvrtkom AdriNet i tako osigurala distribuciju LoRa LPWAN rješenja za cijelu Adria regiju.

Kerlink i AdriNet udruženim snagama promovirat će rješenja za pametne gradove, pametnu energetiku, pametnu poljoprivredu i pametnu proizvodnju na tržištu Albanije, Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Kosova, Mađarske, Makedonije, Crne Gore, Srbije i Slovenije. Tvrtka AdriNet specijalizirana je za distribuciju naprednih komunikacijskih rješenja te nudi usluge dizajna, implementacije i upravljanja kompletnim, pouzdanim i sigurnim mrežnim rješenjima.

Inženjerska stručnost u bežičnim tehnologijama i inovativni pristup novim tehnologijama čine AdriNet idealnim Kerlinkovim partnerom u razvoju tržišta Adria regije. Kerlink kao vodeći svjetski pružatelj LoRaWAN mrežne opreme i dizajnerskih rješenja podržava implementaciju IoT mreža diljem svijeta.

“Među tvrtkama, tvornicama, poljoprivrednim proizvođačima, gradovima i pružateljima komunalnih usluga sve više raste interes za potencijal koji nudi IoT tehnologija kako bi se povećala njihova efikasnost te poboljšala usluga prema korisnicima i građanima,” navodi Ivana Janković Šafarić, direktorica tvrtke AdriNet. “AdriNet je ponosan što ima priliku proširiti svoj portfelj naprednih komunikacijskih rješenja s LoRa tehnologijom te proizvodima i uslugama tvrtke Kerlink kako bi osnažili implementaciju LoRaWAN mreža na Adria tržištu.”

“Pridruživanje Adria regije u naše sve veće globalno LoRa tržište osnažit će lokalne države u implementaciji javnih i privatnih IoT mreža te učvrstiti Kerlinkovu poziciju kao vodećeg pružatelja IoT mrežnih rješenja u Europi”, izjavljuje Ermeline Lebon, voditelj prodaje tvrtke Kerlink. “AdriNet je fleksibilna tvrtka, usmjerena ka korisnicima s vrlo dobrim razumijevanjem potencijala IoT mreža za Adria regiju, što ju čini idealnim Kerlink partnerom.”

 

Kerlink