Kerlink prezentira Wanesy geolokacijsko rješenje na The Things Network konferenciji u Sloveniji

with Nema komentara

Tvrtka Kerlink, globalni lider specijaliziran za IoT rješenja sudjeluje na The Things Network konferenciji koja se održava 4. listopada u Mariboru, Sloveniji.
Konferencija The Things Network uspješno okuplja više od 150 stručnjaka i entuzijasta za LoRa tehnologiju.

Tom prilikom Kerlink će predstaviti svoje Wanesy geolokacijsko rješenje za LoRa IoT uređaje te održati predavanje pod naslovom “LoRa geolocation: reduce your cost and address new projects thanks to the LoRa network” i radionicu “LoRa for large-scale projects”.

“Geolociranje je jedna od najnaprednijih primjena IoT-a. Dok gotova sva IoT rješenja mogu podržati geolociranje, jedino low-power wide-area (LPWA) mrežne tehnologije poput LoRaWAN mogu omogućiti tu uslugu za sve tipove uređaja, uz dug životni vijek baterije, troškovnu učinkovitost, preciznost i jednostavnost korištenja”, ističe Guillaume Boisgontier iz tvrtke Kerlink.

Za potrebe ove konferencije Kerlink je instalirao LoRa mrežu u Mariboru koja se sastoji od 3 gatewaya i namijenjena je demonstracije mogućnosti LoRa geolokacijskih usluga.

Predstavnicima Kerlinka na konferenciji The Things Network pridružio se i AdriNet u ulozi distributer za cijelu Adria regiju.

Na izlagačem Kerlink štandu posjetitelje očekuju stručnjaci Kerlinka i AdriNeta koji će sve zainteresirane rado upoznati s prednostima LoRaWAN tehnologije.

 Kerlink_1  Kerlink_2
 Kerlink_3  Kerlink_6
 Kerlink_7  Kerlink_8
 Kerlink_9  Kerlink_10
 Kerlink_11