Ruckus Networks i AdriNet na Best Stay konferenciji

with Nema komentara

Nakon uspješnog predstavljanja na prošlogodišnjem izdanju Best Staya, Ruckus Networks u partnerstvu s AdriNetom i ove godine sudjeluje na Best Stay konferenciji.

Best Stay se održava od 8. do 10. studenog 2018. u Hotelu Rixos Libertas u Dubrovniku.

Konferencija je namijenjena hotelijerima te okuplja preko 300 direktora i menadžera hotela i hotelskih grupa iz Hrvatske i regije, izvršne direktore i rukovoditelje hotela i hotelskih lanaca, voditelje nabave, ICT-a te voditelje projekata u hotelskim i turističkim tvrtkama.

Drugi dan konferencije namijenjen je primjeni tehnologije u luksuznom hotelijerstvu, a u sklopu panela “All things smart and all things connected – Considering the usefulness of new trends in technology” u ime Ruckusa sudjeluje Stefan Baumann, manager za turizam i MDU rješenja.

U izložbenom prostoru posjetitelje očekuje Ruckus štand na kojem će biti uživo demonstrirana Ruckus IoT rješenja za hotelijerstvo. Primjene uključuju pametnu rasvjetu te rješenja za lociranje unutar hotelskih objekata – za potrebe praćenje osoblja, praćenje opreme, alarma, itd.)
Na konferenciji će biti premijerno predstavljena i studija slučaja Jadranka grupe, dugogodišnjeg zadovoljnog korisnika Ruckus rješenja, koja potvrđuje kako je kvalitetan Wi-Fi neizostavan dio svakog vrhunskog turističkog objekta.

Ruckus Networks je vodeći svjetski dobavljač Wi-Fi rješenja u segmentu turizma i hotelijerstva, a njihova tehnološka inovativnost nedavno je dodatno potvrđena priznanjem Wireless Broadband Alliancea u obliku nagrade za „Najbolju bežičnu mrežnu infrastrukturu“, za razvoj prve IoT- and LTE-ready 802.11ax pristupne mreže.

 

BestStay2018