Održan Ruckus Technical Family Day

with Nema komentara

U kongresnom centru Antunović 18. lipnja 2019. u organizaciji tvrtke AdriNet održan je Ruckus Technical Family Day, odnosno Ruckus praktična radionica na temu ICX switcheva.

Ovo je ujedno bila i prva takva Ruckusova radionica organizirana u Adria regiji, u obliku cjelodnevnog „Technical Family“ eventa za inženjere i tehničke eksperte za mrežne tehnologije.

Radionica je bila namijenjena svim AdriNet partnerima koji su ujedno i ovlašteni Ruckus Networks partneri, a ova tema pobudila je izuzetno veliki interesi i odaziv partnera.
Prisustvovalo je više od 30 sudionika iz cijele Adria regije, iz ukupno 16 naših partnerskih tvrtki iz BiH, Hrvatske, Slovenije i Srbije.

Kroz praktičan rad, polaznici su imali priliku iz prve ruke upoznati se s najnovijim tehnologijama centralnog upravljanja Wi-Fi sustavom i Ruckus ICX preklopnicima (switchevima) putem jedinstvenog kontrolera.
Radionicu je vodio Oliver Grachegg, Ruckusov senior presales inženjer sustava, uz asistenciju AdriNetovih mrežnih inženjera.
Sudionici radionice bili su izuzetno zadovoljni stečenim znanjima tijekom laboratorijskog rada na switchevima, te su svi uspješno izvršili sve zadatke i konfiguracije.

„Ponosni smo na ovako izvrstan odaziv Ruckus partnera na ovaj event, kao i izuzetnu motivaciju i tehnička znanja koja su partneri danas pokazali. Ovime se Adria regija ponovno ističe u odnosu na rezultate sličnih događanja diljem Europe, te zahvaljujemo AdriNetu na izvrsnoj organizaciji“, izjavio je Emmerich Gradwohl, Ruckus Networks Territory Account Manager.

Nakon radnog dijela eventa druženje je nastavljeno u opuštenoj atmosferi – uz ručak, networking te savladavanje tehničkih detalja bowlinga.

Ruckus Technical Family Day (1) Ruckus Technical Family Day (2)
Ruckus Technical Family Day (5) Ruckus Technical Family Day (6)