BH Telecom i Ruckus Wi-Fi za 25. Sarajevo Film Festival

with Nema komentara

Kao jedan od glavnih sponzora ovogodišnjeg 25. po redu Sarajevo Film Festivala, BH Telecom – najveća telekomunikacijska kompanija u Bosni i Hercegovini – omogućila je besplatne Wi-Fi zone svim posjetiteljima festivala koristeći Ruckus Networks Wi-Fi opremu.

Na nekoliko odabranih lokacija festivalskog prostora postavljene su najmodernije 802.11ac Wave 2 4×4:4 Ruckus Zoneflex T610 vanjske bežične pristupne točke koje su lakoćom omogućile brzu i kvalitetnu Wi-Fi mrežu za brojne posjetitelje kojih u osam dana festivala bude i do 100.000.
O kvaliteti same Ruckus Wi-Fi mreže govori podatak da je po jednoj Ruckus bežičnoj pristupnoj točki bilo spojeno preko 200 istovremenih korisnika interneta, a ista je upotrijebljena i za live streaming s kamere na dronu kojeg su organizatori koristili za zračne snimke festivala.

Osim najkvalitetnije Wi-Fi mreže, svim korisnicima i građanima Sarajeva BH Telecom je osigurao besplatnu Android mobilnu aplikaciju “Furaj svoj film”. Pomoću aplikacije svaki je korisnik mogao poslati kratki video sarajevskih i festivalskih znamenitosti te tako svaki dan sudjelovati u kreativnom natjecanju uz vrijedne nagrade za najbolje.
Uz posebnu ediciju Viber stickera, jubilarni 25. filmski festival pod sloganom “Moje Sarajevo. Moja Priča.” ove je godine po prvi puta imao i svoj dedicirani TV program na kojem su posjetitelji mogli pratiti sva događanja na festivalu i oko njega.

Tijekom održavanja festivala nije prijavljen niti jedan problem s Wi-Fi mrežom što je dokaz neosporne kvalitete Ruckus Wi-Fi bežičnih pristupnih točaka. Za vrijeme trajanja ovog najznačajnijeg festivala u regiji ujedno je predstavljeno glavno sponzorstvo BH Telecoma i tijekom iduće tri godine. Više o važnosti samog Sarajevo Film Festivala i događajima možete pročitati na www.sff.ba, a više o Ruckus Wi-Fi tehnologiji na www.ruckuswireless.com.

 

Sarajevo Film Festival_Ruckus_BH Telecom