Ruckus Technical Family Day - radionica za Ruckus cloud

with Nema komentara

24. rujna 2019. u organizaciji tvrtke AdriNet održan je Ruckus Technical Family Day, odnosno Ruckus praktična radionica na temu Ruckus Clouda i ostalih novosti iz svijeta Ruckus Networks.

Ruckus Technical Family day je kvartalna radionica namijenjena svim AdriNet partnerima te ovlaštenim Ruckus Networks partnerima, a okupila je inženjere i tehničke eksperte za mrežne tehnologije iz ukupno 8 AdriNet partnerskih tvrtki iz Bosne i Hercegovine, Hrvatske i Srbije.

Polaznici su imali priliku iz prve ruke upoznati se sa samim Ruckus cloud rješenjem koje će uskoro omogućiti konfiguriranje, monitoring i kontrolu Ruckus ICX serije preklopnika, ali i ostalim servisima poput Cloudpath certificate security onboarding sustava.
Partnerima je predstavljena i mogućnost korištenja poznate Intangi platforme za konfiguriranje, dizajn i generiranje troškovnika na kojoj je odnedavno raspoloživ kompletan Ruckus portfelj proizvoda.

Radionicu su vodili Oliver Grachegg i Roberto Minotti, Ruckusovi presales inženjeri uz asistenciju AdriNetovih mrežnih inženjera.

Radionica je privedena kraju u opuštenoj atmosferi uz ukusan ručak i zabavnu aktivnost u vidu mini Grand Prix karting natjecanja u poznatom zagrebačkom Karting Arena Zagreb centru na Zagrebačkom Velesajmu. Ovom prilikom zahvaljujemo se svim sudionicima na sudjelovanju, te se veselimo druženju na budućim Ruckus radionicama.

Ruckus Tech Family Day_1 Ruckus Tech Family Day_2
Ruckus Tech Family Day_3 Ruckus Tech Family Day_4