Održan Ruckus Adriatic Partner event & Technical Family Day

with Nema komentara

AdriNet 05.12.2019. je u suradnji s tvrtkom CommScope u Zagrebu organizirao godišnju konferencija svih ovlaštenih Ruckus partnera za Adria regiju te radionicu Ruckus Technical Family Day.Oba eventa bila su spojena u jedan središnji događaj kako bi svojim partnerima i inženjerima ponudili interaktivan i zanimljiv sadržaj, te svatko dobio priliku biti prisutan na temi koja ga zanima.

U sklopu Partnerske konferencije predstavljene su zanimljivosti iz Ruckus portfelja te novosti u CommScope organizaciji.

Osim toga, partnerima je osim Ruckus WiFi, ICX i IoT portfelja ovom prilikom bio predstavljen i širi portfelj sada dostupan u sklopu CommScope organizacije, uz aktivnu podršku predstavnika CommScopea g. Hinzena, g. Colakovica i g. Fursta.

Na konferenciji su od strane AdriNet partnera bila predstavljena i dva vrlo uspješna projekta realizirana u ovoj godini, u segmentima hotelijerstva i pametnih gradova.

Tvrtka Siklu, u svojstvu službenog Ruckus ecosystem partnera, predstavila je rješenja za multi-gigabitnu bežičnu povezivost, odnosno radio linkove velikih kapaciteta u milimetarskom području koji su prikladni za smart city projekte kao i za operatere.

Ruckus Technical Family Day radionica namijenjena za inženjere i tehničke eksperte bila je posvećena trenutno vrlo aktualnoj temi WiFi 6.

Na eventu je prisustvovalo više od 60 sudionika iz cijele Adria regije, iz ukupno 30 AdriNetovih partnerskih tvrtki iz 7 zemalja – Albanije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Hrvatske, Makedonije, Slovenije i Srbije.

Na kraju konferencije svečano su uručene nagrade za 4 najbolja Ruckus partnera u 2019. – tvrtke IstraCom, Impuls Digital, A1 i Tri M.

Dan je završio veselim druženjem svih sudionika na zagrebačkom Adventu.

RPartner event_skupna