Ruckus ICX 7450Ruckus ICX 7450 preklopnik

Ruckus ICX 7450 preklopnik pruža visok stupanj skalabilnosti i pouzdanosti. Uz SDN podršku, modul za IPsec VPN i 40 GbE port za međusobno povezivanje preklopnika ili ostvarivanje veze prema drugim mrežama, ovi preklopnici omogućavaju proširenje i nadogradnju postojećih usluga u bilo kojem dijelu mreže.

ICX 7450 posjeduje dodatne mogućnosti proširenja s modulima od 1GbE, 10GbE ili 40GbE za povezivanje s drugim mrežama što ga čini idealnim mrežnim rješenjem u sveučilišnim ili poslovnim kampusima. U podatkovnim centrima, preklopnik će pružiti kvalitetno Top-of-Rack (ToR) rješenje s ToR pristupnim priključkom kojega je moguće nadograditi na brzine od 10/40 GbE uz minimalne dodatne troškove i kabliranje.

Preklopnici ove serije dolaze s 24 ili 48 portova podržane brzine prijenosa od 10/100/1000 Mbit/s. Sve verzije preklopnika dolaze s naprednim svojstvima L3 usmjeravanja kao što su BGP, OSPF, VRRP, PIM, PBR. Modularni dizajn preklopnika omogućava i instalaciju dodatnih usluga kao što je primjerice IPsec enkripcija čime se postiže usklađenost sa sve većim zahtjevima o sigurnosti podataka.