Nomadix Internet pristupnici

Nova generacija Nomadixovih visoko pouzdanih Internet pristupnika  povećava kapacitet žičnih i Wi-Fi mreža za pristup Internetu preko javnih pristupnih mreža ili bežičnih mreža za goste, , što povećava povećane prihode i osigurava da vam se gosti vraćaju. Sa Nomadixom, uspostava mreže za goste nikad nije bila brža ni jednostavnija.

 nomadix_access_gateways

AG 5900 Internet pristupnik

Nomadix AG 5900 Internet pristupnik omogućuje kreiranje javnih i mreža za pristup Internetu, kao i mreža za pristup gostiju. Dizajniran je skalabilno za srednje do velike subjekte – hotele, zračne luke, konferencijske centre. AG 5900 je fleksibilan, podržava od 500 do 8000 istovremenih uređaja, a kada se koristi u klaster topologiji, čak i desetke tisuća uređaja. Sa propusnošću od 1,5 Gbit/s, AG 5900 Internet pristupnik može zadovoljiti rastuće potrebe za kapacitetom.

Nomadix-AG5900-Datasheet

 

AG 2500 Internet pristupnik

Dizajniran za manje subjekte i srednje velike tvrtke, AG 2500 Internet pristupnik podržava do 500 istovremenih uređaja i idealan je za konfiguraciju pristupa svih gostiju vaše mreže. Opremljen raznim alatima za upravljanje kapacitetom i sučeljem za PMS aplikacije, AG 2500 pristupnik osigurava vrhunsko korisničko iskustvo svakom gostu u hotelu, trgovačkom centru, kampu ili nekom drugom mjestu s velikim brojem posjetitelja.

Nomadix-AG2500-Datasheet

 

Glavne značajke Nomadix Internet pristupnika:

> Lako korištenje

Nomadixova patentirana tehnologija plug-and-play omogućava da se klijenti spajaju na Internet bez promjena na njihovim sustavima.

> Autentikacija

Nomadix podržava više načina autentikacije, uključujući samostalnu autentikaciju putem kreditne kartice ili izravnu integraciju u PMS sustave, a ima također podršku za RADIUS, 812.1x i autentikaciju pomoću MAC adresa.

> Upravljanje kapacitetom

Ograničavanje kapaciteta po uređaju ili po grupi omogućava kontrolu na granularnoj razini.

> Brzina

Korištenjem flash memorijskih sustava smanjuju se CPU ciklusi za procesuiranje paketa.

> Captive Portal

Nomadix pristupnici imaju ugrađeni captive portal, a može se također pomoću jednostavnih XML naredbi kreirati potpuno novi portal.

> Preusmjeravanje

Preusmjeravanje web preglednika prije i poslije autentikacije omogućuje operatoru da upravlja s time što klijent vidi, kao što su reklamne poruke ili brendirane web stranice.