Nomadix Internet pristupnici

Nova generacija Nomadixovih visoko pouzdanih Internet pristupnika  povećava kapacitet žičnih i Wi-Fi mreža za pristup Internetu preko javnih pristupnih mreža ili bežičnih mreža za goste, , što povećava povećane prihode i osigurava da vam se gosti vraćaju. Sa Nomadixom, uspostava mreže za goste nikad nije bila brža ni jednostavnija.

 nomadix_access_gateways

AG 5900 Internet pristupnik

Nomadix AG 5900 Internet pristupnik omogućuje kreiranje javnih i mreža za pristup Internetu, kao i mreža za pristup gostiju. Dizajniran je skalabilno za srednje do velike subjekte – hotele, zračne luke, konferencijske centre. AG 5900 je fleksibilan, podržava od 500 do 8000 istovremenih uređaja, a kada se koristi u klaster topologiji, čak i desetke tisuća uređaja. Sa propusnošću od 1,5 Gbit/s, AG 5900 Internet pristupnik može zadovoljiti rastuće potrebe za kapacitetom.

AG5900-Datasheet

 

AG 2400 Internet pristupnik

Dizajniran za manje subjekte, kao što su hoteli sa manje od 150 soba, AG 2400 Internet pristupnik podržava do 500 istovremenih uređaja. Opremljen sa raznim alatima za upravljanje kapacitetom i sučeljem za  PMS aplikacije, AG 2400 pristupnik osigurava optimalno korisničko iskustvo.

AG2400-Datasheet

 

Glavne značajke Nomadix Internet pristupnika:

> Lako korištenje

Nomadixova patentirana tehnologija plug-and-play omogućava da se klijenti spajaju na Internet bez promjena na njihovim sustavima.

> Autentikacija

Nomadix podržava više načina autentikacije, uključujući samostalnu autentikaciju putem kreditne kartice ili izravnu integraciju u PMS sustave, a ima također podršku za RADIUS, 812.1x i autentikaciju pomoću MAC adresa.

> Upravljanje kapacitetom

Ograničavanje kapaciteta po uređaju ili po grupi omogućava kontrolu na granularnoj razini.

> Brzina

Korištenjem flash memorijskih sustava smanjuju se CPU ciklusi za procesuiranje paketa.

> Captive Portal

Nomadix pristupnici imaju ugrađeni captive portal, a može se također pomoću jednostavnih XML naredbi kreirati potpuno novi portal.

> Preusmjeravanje

Preusmjeravanje web preglednika prije i poslije autentikacije omogućuje operatoru da upravlja s time što klijent vidi, kao što su reklamne poruke ili brendirane web stranice.