bannerabout-us_nomadix

O tvrtki

Nomadix je vodeći proizvođač inteligentnih mrežnih uređaja koji olakšavaju nomadsko spajanje i javni pristup Internetu. Tvrtka nudi Nomadix Service Engine (NSE), koji olakšava operatorima i vlasnicima poslovnih subjekata da implementiraju troškovno efikasan i siguran brzi pristup Internetu koji je ujedno lak za korištenje.

Vodeći na tržištu i u tehnologiji

Isporučivši više od 50.000 gatewaya diljem svijeta, NSE je specijalno dizajniran da bude na rubu mreže, kod subjekata kao što su hoteli, ugostiteljski i zdravstveni objekti, edukacijske ustanove, metro postaje. NSE se sastoji od portfelja baziranog na širokom rasponu registriranih patenata i patenata u obradi za intelektualno vlasništvo, što uključuje više od 100 globalnih patenata u više od 15 jedinstvenih područja funkcionalnosti koja su potrebna za uspješnu instalaciju javnih pristupnih mreža.

Klijenti

Nomadixovi pristupnici su instalirani u raznim subjektima od strane tvrtki kao što su China Netcom, Marriott, Best Western, Hilton, NTT‐ME, Korea Telecom, Reliance Telecomm, Motorola, Intercontinental Hotel Group and Starwood Hotels.

Portfolio

 

Globalno sjedište

30851 Agoura Road,

Suite 102 Agoura Hills,

California 91301 USA

Godina osnivanja: 1998

http://www.nomadix.com