nomadix-banner

Nomadix

Kao inovator i pionir u proizvodnji Internet pristupnika, Nomadix nudi rješenja za jednostavno žično i bežično povezivanje preko javnih pristupnih mreža ili mreža tvrtki.

 

Internet pristupnici

Nomadix Internet pristupnici omogućuju raspodjelu kapaciteta za različite namjene, na način da svaki korisnik dobiva udio kapaciteta za optimalno iskustvo. Putem ovih sigurnih, jednostavnih i pouzdanih pristupnika, Nomadix omogućuje tvrtkama da svojim posjetiteljima osiguraju Internet iskustvo svjetske klase. Ovi pristupnici omogućavaju IT stručnjacima dodjelu kapaciteta prema prioritetu, lokaciji ili klasi. Kapacitetom se također može upravljati po vrsti aplikacije, dok se istovremeno bilježe informacije o korištenju i generiraju izvješća u realnom vremenu.

 

Uređaji za upravljanje aplikacijama: Alloc8 – X Serija

Nomadix-ovi uređaji za upravljanje aplikacijama koriste DPI tehnologiju koja pruža mrežnim operaterima rješenje za prioritizaciju kritičnih aplikacija ili aplikacija koje zahtijevaju veliku propusnost. Nomadix-ova serija Internet pristupnika Alloc8 – X sadrži četiri uređaja koji rade na 7. sloju OSI modela i koji kombiniraju nadzor u realnom vremenu, interaktivnu analitiku, ciljana izvješća te inteligentni sustav za upravljanje i predlaganje rješenja koji daje mrežnim administratorima mogućnost da evidentiraju izvor zagušenja i upravljaju zahtjevima za propusnost, ne samo kapacitetom. Takvo rješenje isključuje nagađanje kod upravljanja zahtjevima prometa, što omogućuje mrežnim administratorima da odrede uzrok zagušenja u mreži i primijene pravila za limitiranje ili sprječavanje alokacije kapaciteta.

 

Uređaji za optimizaciju Internet prometa (NITO)

Nomadixov uređaj za optimizaciju Internet prometa (NITO) je moćan, brz i ekonomičan uređaj dizajniran za maksimalno iskorištenje postojeće propusnosti i pružanje usluga većem broju korisnika koji imaju veće mrežne zahtjeve.

 

Pristupnik sa mogućnošću bežičnog povezivanja

Nomadixov pristupnik sa mogućnošću bežičnog povezivanja klijentskih uređaja objedinjuje mogućnosti hotspota koja imaju pristupne točke i mogućnosti Internet pristupnika koji pruža siguran pristup Internetu za bežične klijentske uređaje. Navedeni uređaj je dizajniran za manja okruženja kao što su dućani, restorani, konferencijske sobe i čekaonice.