Ekahau_header

Ekahau je privatna tvrtka osnovana 2000. godine i vodeća u pružanju radiofrekvencijskih identifikacija putem Wi-Fi sustava za lociranje u realnom vremenu i pionir je na tržištu bežičnih Wi-Fi mreža. Misija tvrtke Ekahau je da nevidljivo učini vidljivim kroz dvije linije proizvoda.

  • Alati za dizajniranje i održavanje Wi-Fi mreža
  • Wi-Fi bazirana lokacijska analitička platforma (Real-Time Location Systems)

Ekahau servisi za lociranje u realnom vremenu rade svugdje gdje postoji Wi-Fi mreža namijenjena za prijenos podataka ili glasovnih usluga tako da nikakvo dodatno kabliranje nije potrebno. Patentirana Ekahau Vision lokacijska analitička platforma zajedno s Ekahau Wi-Fi oznakama daju jedinstven uvid u lokaciju, stanje i status imovine, ljudi i tijek radova između različitih odjeljenja. 

Ekahau je prvi u svijetu napravio enterprise alat za viziranje i dizajn Wi-Fi mreža. Naknadno su ubačene dodatne značajke poput izvještaja i drugih naprednih mogućnosti. U ovom vrlo specifičnom segmentu poslovanja duže su od bilo koga na tržištu uz više od 15.000 zadovoljnih partnera i preko 500.000 korisnika. Ekahau proizvode koriste inženjeri WLAN proizvođača poput Ruckus, Cisco, Meru, Aerohive i mnogih drugih, kao i tisuće sistem integratora i IT administratora.

http://www.ekahau.com