InteliLIGHT

inteliLIGHT®

inteliLIGHT® predstavlja rješenje za daljinsko upravljanje uličnom rasvjetom koje osigurava pravu količinu svjetlosti gdje i kada je to potrebno. Dubinsko upravljanje mrežom daje točnu povratnu informaciju u stvarnom vremenu o svim promjenama koje se događaju duž mreže, smanjuje gubitak energije te nudi napredne alate za optimizaciju održavanja. Jednostavna implementacija na postojeću infrastrukturu ne zahtijeva dodatna ulaganja.

inteliLIGHT® smanjuje troškove održavanja i povećava ukupnu kvalitetu usluge ulične rasvjete pomoću sustava koji omogućuje nadzor mreže u realnom vremenu te mogućnost podešavanja intenziteta rasvjete ovisno o trenutnoj situaciji. Može se uštedjeti do 42% operativnih troškova i do 35% troškova energije.

inteliLIGHT® rješenje je fleksibilno i prilagodljivo, te podržava interoperabilnost različitih komunikacijskih tehnologija i IoT platformi te je kompatibilno s različitim proizvođačima javne rasvjete i uređajima koji se koriste za pametne gradove.

Sustav može koristiti bilo koji otvoreni komunikacijski protokol ili ih kombinirati kako bi se zadovoljila potreba svakog projekta: LonWorks® PLC, LoRaWAN ™, NB-IoT, Sigfox itd.