KerlinkKerlink je vodeći globalni pružatelj end-to-end mrežnih rješenja za Internet stvari (IoT) namijenjenih telekom operaterima, tvrtkama i javnim tijelima diljem svijeta. Prvi na tržištu predstavio je komercijalno dostupan portfelj IoT opreme za vanjsku uporabu naprednih funkcionalnosti (carrier-grade).

Njihov rastući paket IoT usluga po principu „ključ u ruke“ uključuje mrežno planiranje, dizajn i operativno upravljanje čime se maksimiziraju performanse njihove carrier-grade infrastrukture.

Kerlinkova ekspertiza u području IoT tehnologija prepoznata je širom svijeta, a tvrtka kontinuirano uvodi inovativne usluge s dodanom vrijednošću poput geolokacijskih usluga, daljinskog upravljanja uređajima, referentnog dizajna IoT objekata i time omogućuju klijentima brzo lansiranje uređaja baziranih na IoT tehnologijama te prostor da osmisle inovativne poslovne modele za monetizaciju njihovih implementiranih rješenja.

U nešto više od 10 godina instalirano je preko 100.000 Kerlink rješenja u više od 69 zemalja, a tijekom 2017. godine opskrbljeno je više od 330 klijenata uključujući vodeće telekom operatere i pružatelje usluga, a Kerlinkova rješenja danas čine bazu za IoT mreže diljem svijeta.
Kao suosnivač i član upravnog odbora LoRa Alliancea, Kerlink je ujedno i prvi dobavljač u svijetu koji je isporučio opremu za implementaciju IoT infrastrukture.