“Ruckus Smart Wi-Fi tehnologija redefinira mogućnosti bežičnih mrežnih performansi, a danas je standard i mjerna jedinica za kvalitetu WiFi-a.”

RuckusLogo_2018-FinalSmall (400px) - StandardTvrtka Ruckus Networks je pionir na tržištu bežičnih WiFi mreža, omogućava poduzećima da budu korak ispred zahtjeva koje postavljaju aplikacije koje moraju imati osiguran širokopojasni pristup Internetu. Ruckusova  inteligentna Wi-Fi tehnologija redefinira mogućnosti unutar bežičnih mreža pomoću fleksibilnosti, pouzdanosti i cjenovne pristupačnosti. Tvrtka je fokusirana na pouzdane bežične mreže visoke propusnosti od osnutka 2004. godine i svojim inovacijama nastavlja predvoditi ovu granu industrije. Tvrtka Ruckus Networks se nikad nije oslanjala na postojeća rješenja u dizajniranju radijskog dijela uređaja budući da ona ne omogućuju postizanje visokog kapaciteta, pokrivenosti ili potiskivanja interferencije, već je redefinirala industriju inovativnim radijskim sustavom pametnih antena i brojnim drugim inovacijama. Ruckus je okupio tim najboljih stručnjaka iz svijeta bežičnih mreža čiji je zadatak kreativnost u izradi rješenja koje viziju Ruckusa pretvaraju u stvarnost.

 

Ključne Ruckus tehnologije za postizanje iznimnih razina bežičnih performansi:


Prilagodljiva kontrola signala

– Tradicionalne omnidirekcionalne više ne zadovoljavaju zahtjeve današnjih izazovnih situacija. Ruckus odašilje usmjerenim antenama u smjerovima u kojima su klijentski uređaji čime poboljšava kvalitetu signala i smanjuje utjecaj interferencija sa susjednim mrežama

Smanjenje interferencija
– Interferencija degradira kvalitetu i brzinu bežične komunikacije, a situacija na spektru postaje sve lošija. Ruckus odašilje usmjerenim antenama u smjerovima u kojima su klijentski uređaji čime poboljšava kvalitetu signala i smanjuje utjecaj interferencija sa susjednim mrežama

Odabir kanala prema kapacitivnoj raspoloživosti
– Daleko iza nas su vremena kada smo mogli iskonfigurirati sustav i više ne mijenjati postavke mreže. Dinamički odabir kanala na osnovu stvarne raspoloživosti kapaciteta značajka je koja čini razliku

Dinamička raznolikost polarizacije
– Klijentski uređaji postaju sve manji, pametniji i mobilni. Fiksna polarizacija koja je do jučer imala smisla više neće moći omogućiti prihvatljivu povezivost za novu generaciju mobilnih uređaja Prilagodljive promjene kod Ruckusa omogućavaju promjene u polarizaciji ovisno o orijentaciji klijentskih smartphone uređaja. Postojanost odnosno stabilnost signala zadržana je sa Ruckus rješenjima na visokom nivou.

Maksimalna jačina signala
– Svaki decibel čini razliku u bežičnom povezivanju. Ruckus kontinuirano izbjegavaizvore interferencija, identificira negativne efekte interferencije za procjenu spektralne iskoristivosti, RF šuma i kapaciteta po kanalu.

Optimizacija kapaciteta
– Nebitno je koliku propusnost proizvođači deklariraju na kutijama svojih proizvoda. Jedino bitno je koliko kapaciteta zaista možete dobiti na radijskom sučelju vaše opreme, a za maksimiziranje stvarnog raspoloživog kapaciteta potrebna je ozbiljna inteligencija u pozadini. Ruckus ima aktivnu metriku kod odabira kanala perma stvarnom dostupnom kapacitetu na svakom kanalu.

 

www.ruckuswireless.com