Ruckus Wireless

“Ruckus Smart Wi-Fi tehnologija redefinira mogućnosti bežičnih mrežnih performansi, a danas je standard i mjerna jedinica za kvalitetu WiFi-a.”

Ruckus WirelessTvrtka Ruckus Wireless je pionir na tržištu bežičnih WiFi mreža, omogućava poduzećima da budu korak ispred zahtjeva koje postavljaju aplikacije koje moraju imati osiguran širokopojasni pristup Internetu. Ruckusova  inteligentna Wi-Fi tehnologija redefinira mogućnosti unutar bežičnih mreža pomoću fleksibilnosti, pouzdanosti i cjenovne pristupačnosti. Tvrtka je fokusirana na pouzdane bežične mreže visoke propusnosti od osnutka 2004. godine i svojim inovacijama nastavlja predvoditi ovu granu industrije. Tvrtka Ruckus Wireless se nikad nije oslanjala na postojeća rješenja u dizajniranju radijskog dijela uređaja budući da ona ne omogućuju postizanje visokog kapaciteta, pokrivenosti ili potiskivanja interferencije, već je redefinirala industriju inovativnim radijskim sustavom pametnih antena i brojnim drugim inovacijama. Ruckus je okupio tim najboljih stručnjaka iz svijeta bežičnih mreža čiji je zadatak kreativnost u izradi rješenja koje viziju Ruckusa pretvaraju u stvarnost.

 

Ključne Ruckus tehnologije za postizanje iznimnih razina bežičnih performansi:


Prilagodljiva kontrola signala

– Tradicionalne omnidirekcionalne više ne zadovoljavaju zahtjeve današnjih izazovnih situacija. Ruckus odašilje usmjerenim antenama u smjerovima u kojima su klijentski uređaji čime poboljšava kvalitetu signala i smanjuje utjecaj interferencija sa susjednim mrežama

Smanjenje interferencija
– Interferencija degradira kvalitetu i brzinu bežične komunikacije, a situacija na spektru postaje sve lošija. Ruckus odašilje usmjerenim antenama u smjerovima u kojima su klijentski uređaji čime poboljšava kvalitetu signala i smanjuje utjecaj interferencija sa susjednim mrežama

Odabir kanala prema kapacitivnoj raspoloživosti
– Daleko iza nas su vremena kada smo mogli iskonfigurirati sustav i više ne mijenjati postavke mreže. Dinamički odabir kanala na osnovu stvarne raspoloživosti kapaciteta značajka je koja čini razliku

Dinamička raznolikost polarizacije
– Klijentski uređaji postaju sve manji, pametniji i mobilni. Fiksna polarizacija koja je do jučer imala smisla više neće moći omogućiti prihvatljivu povezivost za novu generaciju mobilnih uređaja Prilagodljive promjene kod Ruckusa omogućavaju promjene u polarizaciji ovisno o orijentaciji klijentskih smartphone uređaja. Postojanost odnosno stabilnost signala zadržana je sa Ruckus rješenjima na visokom nivou.

Maksimalna jačina signala
– Svaki decibel čini razliku u bežičnom povezivanju. Ruckus kontinuirano izbjegavaizvore interferencija, identificira negativne efekte interferencije za procjenu spektralne iskoristivosti, RF šuma i kapaciteta po kanalu.

Optimizacija kapaciteta
– Nebitno je koliku propusnost proizvođači deklariraju na kutijama svojih proizvoda. Jedino bitno je koliko kapaciteta zaista možete dobiti na radijskom sučelju vaše opreme, a za maksimiziranje stvarnog raspoloživog kapaciteta potrebna je ozbiljna inteligencija u pozadini. Ruckus ima aktivnu metriku kod odabira kanala perma stvarnom dostupnom kapacitetu na svakom kanalu.

 

www.ruckuswireless.com