Siklu-logoTvrtka Siklu osnovana je s ciljem da razvije i omogući najbolje radiostanice za bežično povezivanje u milimetarskom valnom području i pruži svijetu komunikaciju velikih brzina, odnosno gigabitne veze.

Siklu tehnologija donosi skalabilnost, gigabitni kapacitet i pouzdanost u svijet bežičnih mreža, posvećeni su isporuci brzih i jednostavnih rješenja koja pružaju besprijekornu i pouzdanu izvedbu.

Siklu nudi široki izbor proizvoda u milimetarskom valnom području. Proizvodi u 60GHz (V Band) i 70 / 80GHz (E Band) području pružaju rješenja za konfiguracije točka-više točaka (eng. PTP) i točka-točka (eng. PtMP) što omogućava ponudu cjelovite multifunkcionalne bežične mreže.

Siklu proizvodi rade u frekvencijskim područjima 60GHz-70GHz / 80GHz koji, zahvaljujući uskom radijskom snopu, praktički nemaju interferencija i vanjskih utjecaja. Veliki opseg raspoloživog frekvencijskog područja proizlazi iz činjenice da postoji preko 24Ghz raspoloživog frekvencijskog spektra koji zajedno s iznimno usmjerenim radijskim signalom pružaju gotovo neograničen frekvencijski spektar za korištenje.

Siklu je na tržište plasirao pristupačne gigabitne kapacitete za različite primjene. Napravili su prvi radio za masovnu proizvodnju u milimetarskom području, EtherHaul ™ -1200 koji je još uvijek najraširenije rješenje za povezivanje milimetarskom frekvencijskom području na svijetu.

www.siklu.com