partnerbanner9

Pristupnik s mogućnošću bežičnog povezivanja

Nomadixov pristupnik s mogućnošću bežičnog povezivanja klijentskih uređaja objedinjuje mogućnosti hotspota koja imaju pristupne točke i mogućnosti Internet pristupnika koji pruža siguran pristup Internetu za bežične klijentske uređaje. Navedeni uređaj je dizajniran za manja okruženja kao što su dućani, restorani, konferencijske sobe i čekaonice.

NWCG nije samo pristupna točka već njegova jedinstvena kvaliteta proizlazi iz mogućnosti da može raditi i kao pristupni uređaj. Uređaj ima 4 LAN sučelja te podržava autentikaciju čime se osigurava monitoriranje i kontrola pristupa Internetu  gostiju i posjetitelja. Robusne mogućnosti pristupnika uključuju registraciju korisnika, marketinške web stranice koje korisnik mora pogledati prije nego mu se dopusti pristup Internetu, unutarnji portal i vanjski portal sa mogućnošću preusmjeravanja korisnika.

Nomadix pristupnik sa mogućnošću bežičnog povezivanja klijentskih uređaja je prikladan za manja mjesta kao što su restorani, kafići, kampovi, igraonice, trajektna pristaništa, klinike ili slična mjesta gdje se posjetitelji žele spojiti na mrežu.

NWCG Datasheet

 

VP 20 termalni printer

VP 20 termalni printer je uređaj koji je prvenstveno namijenjen da radi kao dodatak Nomadixovom pristupniku koji ima mogućnost bežičnog povezivanja i osiguravanja sigurnog pristupa Internetu. Termalni printer ispisuje korisničko ime i lozinku koji su potrebni za povezivanje korisnika na mrežu za sljedeće opcije: besplatan pristup, kao nagrada nakon kupnje određenog proizvoda ili kao plaćeni pristup. Lokacije poput hotelskih predvorja, atrija shopping centara, restorana, ordinacija ili pravničkih ureda te bilo koja mjesta na kojima ljudi čekaju za uslugu mogu ostvariti korist od jednostavnosti kojom se korisnicima pruža pristup Internetu.

 

Visoka funkcionalnost pomoću samo tri tipke

Tri tipke na VP20 termalnom printeru omogućuju jednostavno korištenje Interneta, konfiguraciju i kontrolu. Sa samo nekoliko klikova ustanove mogu dodjeljivati različita dozvoljena vremena pristupa Internetu pojedinim korisnicima. Printeru je moguće predefinirati različita vremena u minutama, satima ili danima za koja će VP 40 generirati i ispisati vaučer sa pristupnim kôdom, zaporkom i vremenom u kojem je korisniku dozvoljen pristup Internetu. Jednom kada vrijeme dozvoljenog pristupa istekne, pristupni kôd prestaje vrijediti. Pristup Internetu je moguće ograničavati tako da korisnik mora iskoristiti cijelo vrijeme navedeno na vaučeru odjednom (pogodno za restorane) ili da se dozvoli pristup određenog trajanja u različitim vremenskim intervalima.

VP 20 Datasheet