Wi-Spy 2.4x

Wi-Spy 2.4x

Wi-Spy je korisnički USB spektralni analizator napravljen posebno za pronalaženje grešaka Wi-Fi mreža. Za razliku od većine Wi-Fi alata, Wi-Spy može mjeriti sve RF signale, a ne samo Wi-Fi promet. S Wi-Spy 2.4x (2.4 GHz) spektralnim analizatorom mogu se mjeriti signali na 2.4 GHz frekvencijskom pojasu.

 

Wi-Spy DBx (2.4 & 5 GHz)

Wi-Spy DBx


Wi-Spy
je korisnički USB spektralni analizator napravljen posebno za pronalaženje grešaka Wi-Fi mreža. Za razliku od većine Wi-Fi alata, Wi-Spy može mjeriti sve RF signale, a ne samo Wi-Fi promet. S Wi-Spy DBx spektralnim analizatorom mogu se mjeriti signali na 5 GHz frekvencijskom pojasu koji ubrzano postaje zagušen poput 2.4 GHz frekvencijskog pojasa.

 

 

Chanalyzer Integrirajući podatke dobivene mjerenjem pomoću Wi-Spy spektralnog analizatora, Chanalyzer pruža uvid u kompletnu sliku Wi-Fi i ostalih bežičnih uređaja koji imaju utjecaj na bežične mreže, pružajući potrebne informacije za rješavanje poteškoća s kojima se suočavaju korisnici.

Chanalyzer prikazuje jačinu signala, RF aktivnost istokanalnih mreža kao i mreže za koje postoji preklapanje kanala. Density izbornik pruža mogućnost pregleda aktivnosti Wi-Fi i ostalih odašiljača u obliku različitih raznobojnih grafičkih prikaza na bilo kojoj frekvenciji unutar bilo kojeg frekvencijskog pojasa dok izbornik Channels dopušta pregled detalja odabrane mreže. Uvid u ove informacije omogućuje odabir najoptimalnijeg kanala za svaku pristupnu točku.

 

Dodatna rješenja

 

Device finder

dfinder1
Device Finder antena omogućava otkrivanje izvora interferencije na 2.4 GHz. Standardne antene koje se mogu naći u većini bežičnih uređaja su omnidirekcijske što znači da primaju signale iz svih smjerova. Ovo je korisno, ali u slučajevima kada treba otkriti iz kojeg smjera dolazi interferencija, usmjerena antena se pokazala kao idealno rješenje.

Za brz pronalazak problematičnih interferirajućih uređaja, potrebno je antenu spojiti s Wi-Spy spektralnim analizatorom i usmjeriti je u bilo kojem smjeru.

 

 

 

 

 

 

Report Builder

Report Builder