Dodana vrijednost distribuciji

Partnerima osiguravamo kvalitetnu uslugu i kompletan portfelj profesionalnih komunikacijskih rješenja koja prema krajnjim korisnicima podižu vrijednost ponude, te osiguravaju pouzdanost i povjerenje.

Tehnička podrška i edukacija

Partnerima osiguravamo bezuvjetnu tehničku podršku ispred proizvođača koje zastupamo, kao i edukacije i treninge prije polaganja raznih proizvođačkih certifikata.

Profesionalno savjetovanje

Naš stručan tim ljudi s dugogodišnjim iskustvom u radu s komunikacijskim rješenjima pomaže pri odabiru i dizajnu najboljeg rješenja za vaše projekte, analizu Wi-Fi mreža, otkrivanje i rješavanje WLAN problema.

Novosti

Ruckus Wi-Fi oprema zadovoljava sve tehničke zahtjeve programa WiFi4EU
with Nema komentara

Nakon što su 224 hrvatska grada i općine osvojili WiFi4EU vaučer kojim se osiguravaju sredstva za nabavku najsuvremenije opreme za postavljanje Wi-Fi mreže na javim mjestima, gradovi i općine našli su se pred idućim izazovom – kako odabrati odgovaraj…

Ruckus Networks i AdriNet na Best Stay konferenciji
with Nema komentara

Nakon uspješnog predstavljanja na prošlogodišnjem izdanju Best Staya, Ruckus Networks u partnerstvu s AdriNetom i ove godine sudjeluje na Best Stay konferenciji.

Best Stay se održava od 8. do 10. studenog 2018. u Hotelu Rixos Libertas u Dubrovniku…

Kerlink predstavlja LoRaWAN tehnologiju na IoT Forumu
with Nema komentara

Tvrtka Kerlink, vodeći svjetski pružatelj infrastrukture i usluga u segmentu IoT-a, sudjeluje na IoT Forumu koji će se održati 15. listopada 2018. u Kaptol Boutique Cinema u Zagrebu.

IoT Forum namijenjen je promociji IoT (Internet of Things) tehno…