Dodana vrijednost distribuciji

Partnerima osiguravamo kvalitetnu uslugu i kompletan portfelj profesionalnih komunikacijskih rješenja koja prema krajnjim korisnicima podižu vrijednost ponude, te osiguravaju pouzdanost i povjerenje.

Tehnička podrška i edukacija

Partnerima osiguravamo bezuvjetnu tehničku podršku ispred proizvođača koje zastupamo, kao i edukacije i treninge prije polaganja raznih proizvođačkih certifikata.

Profesionalno savjetovanje

Naš stručan tim ljudi s dugogodišnjim iskustvom u radu s komunikacijskim rješenjima pomaže pri odabiru i dizajnu najboljeg rješenja za vaše projekte, analizu Wi-Fi mreža, otkrivanje i rješavanje WLAN problema.

Novosti

Kerlink predstavlja LoRaWAN tehnologiju na IoT Forumu
with Nema komentara

Tvrtka Kerlink, vodeći svjetski pružatelj infrastrukture i usluga u segmentu IoT-a, sudjeluje na IoT Forumu koji će se održati 15. listopada 2018. u Kaptol Boutique Cinema u Zagrebu.

IoT Forum namijenjen je promociji IoT (Internet of Things) tehno…

Kerlink prezentira Wanesy geolokacijsko rješenje na The Things Network konferenciji u Sloveniji
with Nema komentara

Tvrtka Kerlink, globalni lider specijaliziran za IoT rješenja sudjeluje na The Things Network konferenciji koja se održava 4. …

Kerlink: novi partner AdriNeta
with Nema komentara

Globalni lider specijaliziran za IoT (Internet stvari) rješenja, tvrtka Kerlink potpisala je partnerski ugovor s tvrtkom AdriNet i tako osigu…