Dodana vrijednost distribuciji

Partnerima osiguravamo kvalitetnu uslugu i kompletan portfelj profesionalnih komunikacijskih rješenja koja prema krajnjim korisnicima podižu vrijednost ponude, te osiguravaju pouzdanost i povjerenje.

Tehnička podrška i edukacija

Partnerima osiguravamo bezuvjetnu tehničku podršku ispred proizvođača koje zastupamo, kao i edukacije i treninge prije polaganja raznih proizvođačkih certifikata.

Profesionalno savjetovanje

Naš stručan tim ljudi s dugogodišnjim iskustvom u radu s komunikacijskim rješenjima pomaže pri odabiru i dizajnu najboljeg rješenja za vaše projekte, analizu Wi-Fi mreža, otkrivanje i rješavanje WLAN problema.

Novosti

Održan Ruckus Technical Family Day
with Nema komentara

U kongresnom centru Antunović, 18. lipnja 2019. u organizaciji tvrtke AdriNet održana je Ruckus ICX Switch praktična radionica.

Radionica je namijenjena ovlaštenim Ruckus Networks partnerima iz Adria regije te je okupila 30-ak sudionika iz 16 part…

AdriNet predstavio Wi-Fi rješenja na A1 Slovenija Partner Eventu
with Nema komentara

Već četrnaestu godinu zaredom A1 Slovenija okuplja partnere iz segmenta ICT-a, a ovogodišnji event se održao u bajkovitom selu Smlednik u Sloveniji.

Eventu su prisustvovali predstavnici iz 30 partnerskih tvrtki kojima je A1 predstavio svoja nova r…

Na eventu „LoRaWAN za IoT svijet“ predstavljena LoRaWAN tehnologija
with Nema komentara

Event „LoRaWAN za IoT svijet“ održan je 25. travnja 2019. u Zagrebu, u organizaciji tvrtki AdriNet i Kerlink. Tvrtka Kerlink je globalni lider specijaliziran za IoT rješenja (Internet stvari) baziranih na LoRaWAN mrežnoj infrastrukturi te suosnivač i…