Dodana vrijednost distribuciji

Partnerima osiguravamo kvalitetnu uslugu i kompletan portfelj profesionalnih komunikacijskih rješenja koja prema krajnjim korisnicima podižu vrijednost ponude, te osiguravaju pouzdanost i povjerenje.

Tehnička podrška i edukacija

Partnerima osiguravamo bezuvjetnu tehničku podršku ispred proizvođača koje zastupamo, kao i edukacije i treninge prije polaganja raznih proizvođačkih certifikata.

Profesionalno savjetovanje

Naš stručan tim ljudi s dugogodišnjim iskustvom u radu s komunikacijskim rješenjima pomaže pri odabiru i dizajnu najboljeg rješenja za vaše projekte, analizu Wi-Fi mreža, otkrivanje i rješavanje WLAN problema.

Novosti

AdriNet predstavio Wi-Fi rješenja na A1 Slovenija Partner Eventu
with Nema komentara

Već četrnaestu godinu zaredom A1 Slovenija okuplja partnere iz segmenta ICT-a, a ovogodišnji event se održao u bajkovitom selu Smlednik u Sloveniji.

Eventu su prisustvovali predstavnici iz 30 partnerskih tvrtki kojima je A1 predstavio svoja nova r…

Na eventu „LoRaWAN za IoT svijet“ predstavljena LoRaWAN tehnologija
with Nema komentara

Event „LoRaWAN za IoT svijet“ održan je 25. travnja 2019. u Zagrebu, u organizaciji tvrtki AdriNet i Kerlink. Tvrtka Kerlink je globalni lider specijaliziran za IoT rješenja (Internet stvari) baziranih na LoRaWAN mrežnoj infrastrukturi te suosnivač i…

Na konferenciji SIGG 2019 predstavljena smart city rješenja
with Nema komentara

Konferencija Sigurnost gradova održava se u Rijeci 26. i 27. ožujka 2019., a glavne ovogodišnje teme su pametni gradovi, pametne mreže i utjecaj tehnologije na sigurnost gradova. Programski dio konferencije podijeljen je u dva modula: sigurnost lokal…