Dodana vrijednost distribuciji

Partnerima osiguravamo kvalitetnu uslugu i kompletan portfelj profesionalnih komunikacijskih rješenja koja prema krajnjim korisnicima podižu vrijednost ponude, te osiguravaju pouzdanost i povjerenje.

Tehnička podrška i edukacija

Partnerima osiguravamo bezuvjetnu tehničku podršku ispred proizvođača koje zastupamo, kao i edukacije i treninge prije polaganja raznih proizvođačkih certifikata.

Profesionalno savjetovanje

Naš stručan tim ljudi s dugogodišnjim iskustvom u radu s komunikacijskim rješenjima pomaže pri odabiru i dizajnu najboljeg rješenja za vaše projekte, analizu Wi-Fi mreža, otkrivanje i rješavanje WLAN problema.

Novosti

BH Telecom i Ruckus Wi-Fi za 25. Sarajevo Film Festival
with Nema komentara

Kao jedan od glavnih sponzora ovogodišnjeg 25. po redu Sarajevo Film Festivala, BH Telecom – najveća telekomunikacijska kompanija u Bosni i Hercegovini – omogućila je besplatne Wi-Fi zone svim posjetiteljima festivala koristeći Ruckus Networks Wi-Fi …

Održan Ruckus Technical Family Day
with Nema komentara

U kongresnom centru Antunović, 18. lipnja 2019. u organizaciji tvrtke AdriNet održana je Ruckus ICX Switch praktična radionica.

Radionica je namijenjena ovlaštenim Ruckus Networks partnerima iz Adria regije te je okupila 30-ak sudionika iz 16 part…

AdriNet predstavio Wi-Fi rješenja na A1 Slovenija Partner Eventu
with Nema komentara

Već četrnaestu godinu zaredom A1 Slovenija okuplja partnere iz segmenta ICT-a, a ovogodišnji event se održao u bajkovitom selu Smlednik u Sloveniji.

Eventu su prisustvovali predstavnici iz 30 partnerskih tvrtki kojima je A1 predstavio svoja nova r…