Siklu

Tvrtka Siklu začetnik je razvoja radiokomunikacijskih rješenja u milimetarskom području i jedna od vodećih razvojnih kompanija na tržištu za radijske sustave u V i E frekvencijskom području.

Tvrtka isporučuje radijska rješenja za više-gigabitnu bežičnu povezivost visoke pouzdanosti za urbana, prigradska i ruralna područja. Siklu radijski sustavi rade u frekvencijskim područjima 60 GHz i 70/80 GHz te zahvaljujući uskom radijskom snopu praktički nemaju problema s interferencijama. Zbog širokog raspoloživog frekvencijskog područja moguće je ostvariti jako velike kapacitete prijenosa (10 Gbit/s). Sustavi u konfiguracijama točka-točka (eng. PtP) ili točka-više točaka (eng. PtMP) idealno su rješenje za pružatelje usluga koji svojim korisnicima žele omogući gigabitni internet u ruralnim, ali i optikom teže dostupnim gradskim područjima.

Jednostavnost ugradnje Siklu opreme omogućava drastično smanjenje troškova mreže uz istovremeno pružanje kvalitetne usluge krajnjim korisnicima. Oprema je namijenjena pružateljima usluga i telekom opreaterima za povezivanje baznih stanica budućih 5G mreža te svima onima koji trebaju mrežu velikog kapaciteta, a nemaju dostupnu optiku.

Katalog:

vrh stranice