CompleTech

CompleTech je finska tvrtka specijalizirana za dizajn, proizvodnju i isporuku antena za profesionalne radiokomunikacije. CompleTech primjenjuje inovativan pristup u antenskoj tehnologiji koji se ogleda u modularnim i fleksibilnim opcijama konstrukcije, a ComAnt® antene se prodaju putem mreže partnera i distributera u 60 zemalja diljem svijeta.

ComAnt® antene pokrivaju frekvencijski raspon od 60 MHz do 6 GHz, a osim standardnog portfelja profesionalnih antenskih sustava dostupan je i dizajn po mjeri. 

Krajnji korisnici ovakvih antena su tvrtke iz javnog sektora, obrambene industrije, distribucije električne energije, vode, nafte i plina te profesionalni korisnici u različitim telekomunikacijskim okruženjima. 

Neke od tehnologija za čije primjene se Completech antene često koriste su: TETRA, telemetrija, SCADA, Smart Grid, WLAN, GSM-R, RFID, 450 MHz spektar, ARGOS/SCD i SAB/SAP.

Completech antene izrađene su od materijala koji su ekološki prihvatljivi, a implementirani sustav kvalitete sukladan je ISO 9001 normi čime se postiže vrhunska kvaliteta proizvoda s osiguranim dugim vijekom eksploatacije.

Katalog:

vrh stranice