Amphenol Procom

Amphenol Procom vodeći je svjetski proizvođač antenskih sustava koji se sastoji od bivših tvrtki Procom, Jaybeam i Skymasts. Proizvodni pogoni smješteni su u Danskoj i Velikoj Britaniji, a tvrtka u ponudi ima preko 7000 proizvoda za potrebe različitih tržišnih segmenata poput javne sigurnosti, zrakoplovstva, telekoma, IoT, transporta i industrije.

Tvrtka Amphenol Procom danas nudi najraznovrsniji i najkvalitetniji portfelj antenske opreme, od antena za bazne stanice, prijenosnih i mobilnih antena, do RF filtera, kombajnera i distribuiranih antenskih sustava.

Amphenol Procom posvećuje se izradi izrazito pouzdanih rješenja kojima se može vjerovati bez obzira na činjenicu koliko su vremenski uvjeti ekstremni ili kolika je kompleksnost samog rješenja. Jedina misija je proizvesti najpouzdanija i najfleksibilnija rješenja za profesionalne bežične komunikacije u situacijama kada je povezanost ključna. Zato se Amphenol Procom proizvodi baziraju na kvaliteti i testiraju do ekstrema – time se omogućava kontinuirana komunikacija pod bilo kojim uvjetima.Katalog:

Antene i RF oprema

vrh stranice