AdriNet postao distributer Enginko IoT rješenja za Adria regiju

15.04.2024.

AdriNet s velikim zadovoljstvom objavljuje potpisivanje ugovora o suradnji s vodećim talijanskim proizvođačem IoT uređaja, tvrtkom Enginko. Ovaj ugovor označava početak poslovne suradnje u kojoj AdriNet postaje ekskluzivni distributer Enginko uređaja za široko područje Adria regije, uključujući države Albaniju, Bosnu i Hercegovinu, Crnu Goru, Hrvatsku, Kosovo, Sjevernu Makedoniju, Sloveniju i Srbiju.

Tvrtka Enginko, s više od 18 godina iskustva, predstavlja sinonim za inovaciju i visokokvalitetna rješenja u području Interneta stvari (IoT). Njihovi IoT uređaji i softverske aplikacije namijenjeni su za različite industrije i segmente tržišta kao što su pametna poljoprivreda, pametni gradovi, pametne zgrade, ugostiteljstvo, industrija te upravljanje energijom.

Enginko je prepoznao AdriNet kao vodeću tvrtku području distribucije naprednih komunikacijskih tehnologija s dodanom vrijednošću na području Adria regije. 

Suradnja između AdriNeta i Enginka donosi spoj vrhunske tehnologije i inovativnosti sa stručnošću i iskustvom u distribuciji s dodanom vrijednošću. Ovaj strateški ugovor omogućuje AdriNetu dodatno proširenje bogatog portfelja IoT proizvoda, uz istovremeno pružanje kvalitetne tehničke i komercijalne podrške svojim partnerima u regiji. 

Novo partnerstvo Enginka i AdriNeta omogućit će dostupnost tehnološki naprednih IoT proizvoda tvrtke Enginko na tržištu Adria regije, dok će podrška i stručnost AdriNeta osigurati brzu i jednostavnu implementaciju na projektima naših partnera. IoT tehnologije predstavljaju ključnu komponentu u AdriNetovom portfelju, a ova suradnja dodatno potvrđuje predanost AdriNeta u smjeru pozicioniranja rješenja baziranih na LoRaWAN tehnologiji, kao jedne od najperspektivnijih komunikacijskih tehnologija na brzorastućem tržištu IoT rješenja.“, izjavila je direktorica tvrtke AdriNet, Ivana Janković Šafarić.

"Suradnja se doživljava u raznim aspektima života, od profesionalnog svijeta do međuljudskih odnosa. Mi u Enginku ponosni smo što smo uspostavili snažnu i dugoročnu suradnju s Adrinetom koja svakim danom raste te vjerujemo u veliko širenje u Adria regiji.", Graziano Marcolli, CEO Enginko
 
Tvrtka Enginko jedan je od članova međunarodne organizacije LoRa Alliance koja je zadužena za standardizaciju i razvoj primjene LoRaWAN tehnologije širom svijeta.

Ovim ugovorom, AdriNet i Enginko ne samo da jačaju svoje prisustvo na tržištu Adria regije, već i postavljaju temelje za dugoročnu i održivu suradnju koja će donijeti koristi svim dionicima uključenima u dinamični sektor IoT tehnologija.
vrh stranice