Amphenol Procom ProEdge antena briše granice između mobilnosti i fiksnog bežičnog pristupa

14.09.2023.

Tvrtka Amphenol Procom, vodeći svjetski proizvođač antenskih sustava i opreme, na tržište je izbacila novu višenamjensku antenu ProEdge, dizajniranu za fiksne i mobilne instalacije.

Ova vrhunska fiksna bežična antena koristi naprednu tehnologiju što, zahvaljujući 2x2 MIMO naprednom antenskom sustavu za poboljšanje performansi, omogućuje znatno poboljšano korisničko iskustvo kod pregledavanja sadržaja na Internetu, gledanja videa i preuzimanja podataka.

Nudeći širokopojasnu pokrivenost za mreže kao što su LTE, 5G i Wi-Fi, ProEdge antena pruža široku pokrivenost za primjene kao što su pametni gradovi, pametni transport, industrijska robotika, telemetrija, pametno mjerenje, autonomna vozila, automatizirano parkiranje te podatkovne veze između udaljenih terminala.

Bitne značajke:
  • MIMO tehnologija: ugrađena 2x2 MiMo antena omogućuje korištenje LTE/4G tehnologije u frekvencijskim rasponima od 617 do 960 MHz i 1710 do 3800 MHz
  • WiFi 6E podrška: podržava WiFi6E spektar 2.4 GHz/4.9 – 7.2 GHz
  • GNSS mogućnost: opcija za dodatnu GNSS (Global Navigation Satellite System) antenu koja podržava GPS L1, Glonass, Beidou i Galileo uz potpunu hemisfernu pokrivenost
  • ugrađeno pojačalo velikog dobitka i niskog šuma značajno poboljšava performanse signala
  • kružna polarizacija (RHCP)
  • napajanje GNSS antene: 3 – 15 V DC putem GNSS RF konektora
  • može se konfigurirati kao 2u1, 3u1, 4u1 ili 5u1, pružajući fleksibilnost u prilagodbi prema potrebi
  • otpornost na vremenske uvjete: IP69 i IK10 zaštita

Tvrtka Amphenol Procom danas nudi najraznovrsniji i najkvalitetniji portfelj antenske opreme čiji je cilj pružiti pouzdanu, fleksibilnu i profesionalnu bežičnu komunikaciju u situacijama kada je povezivost ključna.

Njihova antenska oprema i rješenja kao što su antene za bazne stanice, prijenosne i mobilne antene, RF filteri, kombajneri i distribuirani antenski sustavi koriste se potrebe različitih tržišnih segmenata poput javne sigurnosti, zrakoplovstva, telekoma, IoT, transporta i industrije.
vrh stranice