Commscope i AdriNet osvojili nagradu na konferenciji Best Stay

24.09.2021.

Commscope je u suradnji sa svojim distributerom u Adria regiji tvrtkom AdriNet bio jedan od sponzora najveće konferencije na otvorenom za lidere u turizmu - Best Stay. Konferencija je okupila razne paneliste i izlagače, a sudionici su imali priliku ostvariti odličnu međusobnu komunikaciju na dogovorenim konkretnim sastancima.

Teme su kao i svake godine bile usko vezane za najnovije trendove u turizmu s ciljem što boljeg iskustva gostiju, uz naglasak na dobre prakse. Fokus konferencije bio je Redefiniranje i rast turizma nakon pandemije, dok su neke od tema panela su bile: Pozicioniranje Hrvatske i regije na svjetskom turističkom tržištu do 2025. godine, uloga tehnologije u oporavku turizma od pandemijske krize, uloga interaktivne tehnologije u kreiranju posebnog iskustva za goste i druge.

Izlagački prostor CommScope / Ruckus Networks osvojio je prvu nagradu u kategoriji „Najkreativniji izlagač“ na regionalnoj hotelijerskoj konferenciji Best Stay 2021.

Tvrtka AdriNet je na svojem izložbenom prostoru predstavila Commscope Ruckus bežičnu (wireless) tehnologiju i IoT rješenja, te su uživo organizirali demonstraciju CommScope Ruckus IoT rješenja za ugostiteljstvo.
vrh stranice