Kerlink lansirao novi Wirnet iZeptoCell unutarnji LoRaWAN gateway

06.12.2021.

Kerlink, tvrtka specijalizirana za IoT rješenja, lansirala je svoj novi LoRaWAN unutarnji gateway dizajniran da pomogne pametnim gradovima, tvornicama, skladištima te vlasnicima i operaterima zgrada da jednostavno podrže sve veći broj povezanih senzora i uređaja masivnog IoT-a.

Kerlinkov Wirnet iZeptoCell unutarnji gateway dizajniran je da pouzdano i neprimjetno podržava mreže širokog područja male snage (LPWAN). Tehnologija LoRaWAN idealno je prikladna za rukovanje s tri ključne karakteristike IoT-a:
• veliki broj pojedinačnih krajnjih točaka (senzora),
• sve veći izazovi za pokrivenost mrežom za široko rasprostranjene krajnje točke ili unutar zgrade,
• velike količine podatkovnih paketa poslanih s malom latencijom i propusnošću.

Novi Wirnet iZeptoCell gateway omogućuje mrežnim operaterima i vlasnicima infrastrukture da prevladaju tri glavna izazova zajednička za implementaciju privatnih unutarnjih LoRaWAN mreža dizajniranih za IoT:
  • jednostavna i brza instalacija u različitim okruženjima zbog svoje kompatibilnosti s različitim izvorima napajanja,
  • fleksibilne opcije povezivosti na mrežu (backhaul) verzije s Ethernet ili izvornim LTE-M vezama, po cijeni koja je prikladna različitim mrežnim konfiguracijama korisnika i
  • plug-and-play zahvaljujući vodećim tehnologijama kao što je zero-touch provisioning, eliminirajući potrebu za tehničkom stručnošću korisnika.
Wirnet iZeptoCell savršen je uređaj spoj inovativnog novog hardvera koji koristi najnovije tehnologije, kao što je Sx1302, interne antene i native cellular backhaul te Kerlinkovog moćnog softvera, trenutno instaliranog na više od 70.000 gateway-a širom svijeta.

Rezultat je gateway koji odgovara zahtjevima široke primjene IoT-a i koji utjelovljuje Kerlinkovu tehničku stručnost s vrhunskim radijskim performansama i impresivnom pouzdanošću proizvoda.

Novi LoRaWAN gateway Wirnet iZeptoCell predstavljen je na sajmu Enlit Europe 2021 krajem studenog koji je jedan od najvećih sajmova posvećen energetskoj tranziciji i „smartenergy“ rješenjima.
Tagovi:
vrh stranice