Commscope i AdriNet sponzori konferencije Best Stay

24.09.2021.

Commscope u suradnji s AdriNetom bit će sponzor najveće regionalne konferencija za lidere u turizmu - Best Stay, koja se ove godine održava na Krku.

Best Stay konferencija svake godine okuplja brojne relevantne sudionike iz segmenta turizma i hotelijerstva iz cijele regije - hotelijere, turističke agencije, turističke zajednice te stručnjake u turizmu. Na ovom događanju svake godine sudjeluje 200-300 sudionika tijekom dva dana i to u obliku konferencije, izložbenog prostora, kao i konkretnih sastanaka. Teme Best Stay programa su najnoviji trendovi u turizmu i osiguravanje čim boljeg iskustva gostiju, uz naglasak na hrvatske i međunarodne primjere iz prakse. Na konferenciji će osim raznih predavanja, izlagača i panelista, sudionici imati priliku i za konkretne sastanke.

Ove godine fokus konferencije je redefiniranje i rast turizma nakon pandemije, dok su neke od najavljenih tema panela pozicioniranje Hrvatske regije na svjetskom turističkom tržištu do 2025., uloga tehnologije u oporavku turizma od pandemijske krize, uloga interaktivne tehnologije u kreiranju posebnog iskustva gosta, itd.

Commscope će iskoristiti priliku za demonstraciju svog Ruckus IoT Smart Hospitality rješenja koja se u svijetu sve više primjenjuju segmentu hotelijerstva i turizma.

vrh stranice