LoRaWAN World Expo

6.7.2022.
9:00
Pariz, Francuska

U Parizu se od 6. do 7. srpnja u organizaciji LoRaAlliance održava LoRaWAN World Expo, najveća svjetska konferencija i sajam posvećeni LoRaWAN tehnologiji. U sklopu LoRaWAN World Expo-a svoja IoT rješenja predstavit će i nekoliko naših dobavljača: Kerlink, Watteco, Enless Wireless i Mainlink.

Kako bi se upoznali s najnovijim IoT rješenjima baziranim na LoRaWAN komunikacijskoj tehnologiji, na ovoj konferenciji i sajmu sudjelovat će i AdriNet tim.

Pridružite se vodećim liderima industrije iz cijelog svijeta, poduzećima, proizvođačima uređaja, sistem integratorima, distributerima, programerima, pružateljima rješenja, obrazovnim institucijama, IoT udruženjima, utjecajnim osobama i mnogim drugim na službenom globalnom LoRaWAN 2022 događaju.

Umrežite se s ljudima koji se bave LoRaWAN tehnologijom, stvorite nova partnerstva i nove poslovne prilike tijekom konferencije i sajma te naučite kako vaša tvrtka može unaprijediti svoja IoT rješenja.

Ako ste zainteresirani za posjet ovoj najvećoj konferenciji i sajmu posvećenoj LoRaWAN tehnologiji, javite se kako bismo vam osigurali popust na cijenu ulaznica.

Cjelokupni program LoRaWAN World Expo konferencije možete pogledati ovdje ili ga možete preuzeti u PDF dokumentu klikom na PROGRAM.

vrh stranice