Nove web stranice AdriNeta

01.02.2021.

U novu godinu ušli smo s novim web stranicama. Dizajn novog AdriNet weba jednostavan je i pregledan, uz obogaćene sadržaje prilagođene interesima naših partnera i klijenata. Na webu sada možete pronaći razne informativne sadržaje, vijesti i najave događanja te primjere aplikacija i case studie.  

Sadržaj stranica organiziran je u nekoliko glavnih cjelina. Radi jednostavnijeg snalaženja, svi ključni dobavljači proizvoda i rješenja iz AdriNet portfelja svrstani su u dijelu Vendori, gdje se nalazi kratki pregled svakog dobavljača zajedno s linkom na katalog njegovih proizvoda.

Pregled svih rješenja u našoj ponudi svrstanih po aplikacijama može se vidjeti na primjeru mogućih primjena za gradove i općine, a odgovarajući primjeri uspješnih implementacija kod korisnika nalaze se u Case Studies dijelu.

Našim partnerima najzanimljiviji dio stranica je pregledan web katalog s naprednim opcijama filtriranja proizvoda po tehnološkim područjima, proizvođačima ili specifičnim karakteristikama, što omogućuje lako snalaženje i brzi pregled.

Za sva daljnja pitanja oko pronalaženja odgovarajućeg rješenja za potrebe vaših projekata, AdriNet tim vam kao i uvijek spreman pomoći tehničkim ili komercijalnim savjetima.

vrh stranice