Novi partner AdriNeta - Enless Wireless

24.02.2021.

Renomirani europski proizvođač M2M i IoT proizvoda s desetogodišnjim iskustvom u telekomunikacijama, Enless Wireless, potpisao je partnerski ugovor s tvrtkom AdriNet za distribuciju svojih proizvoda u Adria regiji.

Enless Wireless odabrao je AdriNet za svog regionalnog distributera zbog velikog iskustva u distribuciji bežične komunikacijske opreme, jake mreže svojih lokalnih partnera i sistem integratora, ekspertize u području IoT tehnologija, te kvalitete tehničke podrške partnerima.


Enless Wireless i AdriNet zajedno će raditi na promoviranju rješenja i proizvoda baziranim na raznim IoT tehnologijama, poput Wireless M-Bus-a, Sigfox-a i LoRaWAN-a. Enless svoje proizvode razvija, dizajnira i proizvodi u Francuskoj a svojim portfeljem proizvoda pokriva više aplikacija: energetska učinkovitost, daljinska očitanja (smart metering), praćenje temperature, higrometrija, praćenje kvalitete zraka, te različite industrijske primjene.


Ključno opredjeljenje tvrtke je pružiti tržištu optimalna, robusna i pouzdana rješenja vrhunske kvalitete, uz stalna tehnološka poboljšanja u procesu proizvodnje i portfelju. Upravo ove kvalitete prepoznao je AdriNet kao bitne odlike dobavljača sa kojima želi graditi svoje poslovanje. Proširenje portfelja IoT rješenjima tvrtke Enless Wireless omogućiti će AdriNet partnerima brže i lakše planiranje te integraciju cjelovitih IoT rješenja.

Enless Wireless

vrh stranice