Održana Watteco IoT tehnička radionica za AdriNet partnere

29.03.2023.

U prostorijama tvrtke AdriNet u Zagrebu, 29. ožujka održana je IoT tehnička radionica koju su organizirale tvrtke Watteco i AdriNet, ovlašteni distributer tvrtke Watteco za Adria regiju.

Watteco je francuski proizvođač i tržišni lider u području IoT tehnologija (Internet of Things), poznat po razvoju i proizvodnji širokog portfelja IoT uređaja namijenjenih za mjerenje i daljinsko prikupljanje podataka.

Tvrtka Watteco je prisutna na svjetskom tržištu gotovo tri desetljeća te nudi širok raspon IoT senzora koji pokrivaju mnoge namjene: mjerenje energije, mjerenje temperature, higrometrija, VOC, mjerenje CO2, daljinsko očitavanje mjerača vode ili plina, razina tekućine, prediktivno održavanje te mnoge druge primjene.

Na radionici su sudjelovali AdriNet partneri iz Hrvatske i regije koji su uključeni u razvoj i integraciju sustava baziranih na IoT rješenjima.

U sklopu radionice predstavljeni su IoT uređaji iz Watteco portfelja namijenjeni za mjerenje i daljinsko prikupljanje fizikalnih vrijednosti i atmosferskih podataka te primjeri njihove uspješne implementacije u različitim okolinama i vertikalama kao što su smart metering, pametni gradovi, Industrija 4.0 i pametne zgrade.
vrh stranice