Priznanja za inovativne proizvode i tehnološka rješenja Kerlinka

23.01.2023.

Kerlink je vodeći globalni proizvođač IoT rješenja baziranih na LoRaWAN tehnologiji te jedan od suosnivača i član upravnog odbora LoRa Alliancea. Ujedno je i prvi dobavljač u svijetu koji je isporučio opremu za implementaciju IoT infrastrukture.

Kerlinkova infrastrukturna LoRaWAN rješenja danas čine bazu za IoT mreže diljem svijeta i time potvrđuju svoju kvalitetu i prisutnost u primjenama za različite tržišne segmente. U zadnjih nekoliko mjeseci za svoja su IoT rješenja primili više nagrada.

U lipnju 2022. Kerlink Wirnet® iZeptoCell serija osvojila je nagradu IoT Evolution Product of the Year Award. Više o nagradi možete saznati ovdje.

U kolovozu su Kerlink i CITiLIGHT osvojili nagrade Juniper Smart Cities & IoT Innovation Awards 2022.

U rujnu je Kerlink bio finalist za IoT Innovator Best of IoT Security Awards za inovativne primjene IoT rješenja u području sigurnosti. 

Za sam kraj 2022. godine, Kerlink je uvršten među "TOP 20 najboljih tvrtki 2022" prema Benu Johnsonu, uredniku portala The CEO Views.

Zadnja nagrada stigla je za Kerlink seriju pristupnika Wirnet iZeptoCell koja je osvojila nagradu "IoT Breakthrought" u kategoriji “IoT Connected Retail Innovation of the Year”. Wirnet iZeptoCell preklopnici idealni su za različite vrste primjena, a najveći fokus im je upotreba u maloprodajnim trgovinama i trgovačkim centrima u kojima se koriste IoT rješenja za poboljšanje korisičkog iskustva kupaca.

AdriNet je Kerlink partner i ovlašteni zastupnik za našu regiju.

Tagovi:
vrh stranice