Revolucionarna Ruckus One platforma i nova Wi-Fi 7 pristupna točka predstavljani na Ruckus eventu u Zagrebu

18.12.2023.

Na ekskluzivnom događanju u Hrvatskoj, u organizaciji tvrtke AdriNet predstavljena je Ruckus One – AI platforma za upravljanje mrežama koja označava novo poglavlje u inovacijama u upravljanju bežičnim mrežama. Predstavljanje ove AI platforme kao i nove Ruckus R770 Wi-Fi 7 pristupne točke, održalo se je 14. prosinca u Hotelu Antunović u Zagrebu.

U suradnji s tehničkim ekspertima iz tvrtke Ruckus Networks, demonstrirane su sve mogućnosti Ruckus One platforme te istaknute ključne prednosti umjetne inteligencije u olakšavanju upravljanja Wi-Fi mrežama. Ova platforma donosi revolucionarni koncept Purpose Driven Networking, koji uvelike pojednostavljuje upravljanje sve kompleksnijim mrežama te omogućava nove poslovne opcije za sve pružatelje upravljanih usluga (MSP), mrežne administratore i korisnike. 

Nova AI platforma omogućava jednostavno upravljanje kompleksnim konvergentnim mrežama koje objedinjuju više pristupnih tehnologija poput Wi-Fi, IoT, fiksnih mreža i privatnih mobilnih mreža.

Putem Ruckus One platforme administratori koriste sve prednosti jedinstvenog korisničkog sučelja i ugrađene umjetne inteligencije koji omogućuju brz i učinkovit nadzor svih parametara cijele mreže, lakšu detekciju i brže rješavanje problema te naposljetku - vrlo kvalitetnu poslovnu inteligenciju za krajnje korisnike.

Osim više razine sigurnosti na mreži te znatno povećane kvalitete usluge i raspoloživosti mreže, Ruckus One podržava uvođenje i brzu implementaciju novih modela poslovanja poput mreže kao usluge (NaaS – Network as a Service) te MAPP rješenja (Multi-Access Public and Private Solution). 

Ruckus One platforma može se prilagoditi svakom pojedinom klijentu i njegovim specifičnim zahtjevima. Prikladna je za mala i srednja poduzeća, kao i za velike tvrtke s puno podružnica koje žele jedinstvenu mrežnu politiku, punu kontrolu i nadzor cijele mreže te svih svojih pristupnih tehnologija.

Omogućeno je jednostavnije upravljanje mrežama uz fleksibilnu konfiguraciju s glavnim ciljem postizanja što veće efikasnosti i brze reakcije na incidente te sprječavanja da isti prerastu u probleme. Ruckus One platforma čak i malim IT timovima omogućava jednostavno upravljanje, optimiziranje i otklanjanje problema u velikim i kompleksnim mrežama, putem jedne web nadzorne ploče ili mobilne aplikacije.

U sklopu događanja predstavljena je još jedna impresivna inovacija - prva bežična pristupna točka iz Wi-Fi 7 generacije koja može biti integrirana u upravljanje putem RUCKUS AI platforme. Novi standard IEEE 802.11be definira Wi-Fi 7, novu generaciju bežičnog protokola, a Ruckus Networks predvodi ovu revoluciju s novom bežičnom pristupnom točkom R770. 

Ovo događanja privuklo je oko 30 partnera AdriNeta iz Albanije, Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Crne Gore, Srbije i Slovenije koji su imali prilike proširiti svoja znanja te razgovarati sa stručnjacima iz Ruckusa i AdriNeta te uživo pogledati demo nove Ruckus One platforme. Odličan odaziv partnera pridonio je uspjehu ovog značajnog događaja.

Predstavljena Ruckus One platforma, novi planovi i koncepti te nove pristupne točke temeljene na Wi-Fi 7 tehnologiji, potvrđuju čvrstu poziciju Ruckus Networksa kao predvodnika u evoluciji Wi-Fi rješenja i mrežnih tehnologija.
Tagovi:
vrh stranice