Ruckus predvodi Wi-Fi 7 revoluciju – predstavljena nova pristupna točka R770

30.10.2023.

Ruckus je predstavio novu pristupnu točku Ruckus R770, temeljenu na standardu Wi-Fi 7 (IEEE 802.11be). Ova pristupna točka označava početak nove ere u svijetu bežičnih mreža i donosi niz značajnih prednosti za korisnike u poslovnom okruženju.

Wi-Fi 7 generacija, na kojoj se temelji Ruckus R770, predstavlja napredak u brzini, kapacitetu i pouzdanosti bežičnih mreža. Omogućava kombiniranu brzinu prijenosa podataka do 12.22 Gbit/s, što daje znatno ubrzanje i povećanje propusnosti u usporedbi s prethodnim generacijama. Ova pristupna točka pruža napredne QoS (Quality of Service) mogućnosti, što osigurava da se mrežni resursi alociraju tamo gdje su najpotrebniji.

Jedna od ključnih karakteristika Ruckus R770 je integracija s Ruckus AI tehnologijom koja pomoću umjetne inteligencije analizira i optimizira mrežne performanse omogućavajući automatsko upravljanje i brže reagiranje na promet i poteškoće na mreži. To rezultira vrhunskom pouzdanošću i smanjenjem operativnih troškova. 

Osim brzine i inteligentnog upravljanja, Ruckus R770 pruža i vrhunsku sigurnost. S naprednim alatima za otkrivanje i obranu od prijetnji, korisnici mogu biti sigurni da su njihovi podaci zaštićeni, čak i u najzahtjevnijim okruženjima. U vrijeme kad je sigurnost mreže od ključnog značaja, Ruckus R770 nudi napredne mogućnosti zaštite i zahtjevne enkripcijske standarde.

Sve ovo čini Ruckus R770 pristupnom točkom budućnosti koja nudi iznimne brzine prijenosa, inteligentno upravljanje i vrhunsku sigurnost, što je idealno rješenje za tvrtke koje zahtijevaju vrhunske performanse u svojim bežičnim mrežama. 

Ruckus predvodi revoluciju u Wi-Fi 7 generaciji, a pristupna točka R770 je prvo poslovno Wi-Fi 7 rješenje koja korisnicima donosi besprijekorno iskustvo povezivanja.
Tagovi:
vrh stranice